Ralph van Manen
MEER >
Ralph van Manen is wellicht de bekendste Nederlandse gospelartiest. Wie kent grote hits als "Testify to Love" & "Stay close" niet. Ralph kan naast een avondvullend optreden met complete band ook als solo artiest geboekt worden. Tijdens de solo optredens begeleid Ralph zichzelf op piano en gitaar.
Trinity
MEER >
Trinity bestaat uit vier jonge getalenteerde muzikanten. Drie van de vier bandleden, de drie gebroeders Smelt, brachten hun jeugdjaren door in Peru. De Up-tempo Spaanstalige Zuid-Amerikaanse invloeden, aangevuld met hun liefde voor Keltische klanken, levert een bijzondere mengeling van ritmische en meeslepende nummers op. Trinity kenmerkt zich door een sterke en aanstekelijke live performance.
Pieter Daniël
MEER >
Pieter Daniël is een nieuwe gospelartiest, maar toch ook al een oude bekende. In 2001 begon hij als vocal bij de Ronduit Praise band, waarmee hij door heel Nederland tourde, meezong op verschillende EO-jongerendagen en meewerkte aan vele radio- en TV-uitzendingen. Hij leidde de aanbidding op vele conferenties en samenkomsten en werkte tot 2009 als hoofd muziek bij de Bethelgemeente in Drachten.
Stonewashed
MEER >
Sharon Kips
MEER >
Sharon Kips geniet momenteel grote bekendheid als veelzijdige zangeres. Sharon is zowel te boeken als solo artiest als met complete band. In de setting met band kan Sharon desgewenst een avondvullend programma verzorgen met het programma "Trip down memory lane" waarbij naast veel eigen nummers ook een selectie ten gehore gebracht zal worden van de nummers die Sharon heeft vertolkt tijdens X-factor en Popstars.
Andre van Zyl
MEER >
Deze goedlachse en ontwapenende artiest heeft de gave om mensen op een rustige en ongedwongen wijze voor de troon van God te brengen. Aanbidding kan heel "gemaakt" zijn, waardoor het soms wel een emotionele ervaring is, maar niet iets dat blijvende vrucht voortbrengt. Ik heb gelukkig geleerd dat ik tijdens concerten niet iets hoef "neer te zetten", maar dat ik gewoon samen met de mensen mag aanbidden.
Fabian Willems
MEER >
Fabian Willems (1974) is aanbiddingsleider, zanger, tekstschrijver en muziekproducent. Hij werd geboren in Zwitserland en groeide op in Nederland maar ook op het Caribische eiland CuraƧao. Momenteel woont hij in Nederland. Al van kind af was Fabian enorm muzikaal. Muziek maken voor God werd zijn passie.
Irma Dee
MEER >
Nadat Irma Dee op 16 jarige leeftijd de soundmixshow heeft gewonnen met het nummer "You oughtta know" van Alanis Morissette krijgt Irma de ene na de andere aanbieding om haar zangtalent commercieel te exploiteren. Ze besluit echter zich te richten op gospelmuziek. Met haar veelzijdige stem vertolkt ze voornamelijk eigen nummers van ballads tot stevige rock.